Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Tuomas vastaa Säkylän lihatiskistä

Olen Kivikylän lihatiskin vastaavana Säkylän uudessa S-marketissa, joka avattiin pääsiäisen jälkeen. Tilaa on nyt tuplasti enemmän kuin ennen. Uutuutena on oma lounaskahvila, joka toimii palvelutiskin yhteydessä. Pyöritämme sitä yhdessä S-marketin kanssa päivittäin.

Kivikylän lihatiskit Säkylässä ja muilla paikkakunnilla ovat tuttuja viimeisten parin vuoden ajalta, jotka olen tässä talossa työskennellyt. Muistan hyvin työhaastattelun. Matti Vaimala kyseli minulta asepalveluksen suorittamisesta. Huomasimme, että olemme molemmat palvelleet Säkylässä kolmannessa jääkärikomppaniassa.

 

Olen sotilasarvoltani kersantti, ja se auttoi varmaan työn saamisessa. Aliupseerikoulun käyminen luo tietynlaista asennetta nuoren miehen elämään. Olen muutoinkin järjestelmällinen, mutta sieltä sain lisäjämäkkyyttä. Se näkyy työssäni; minulle on tärkeää, että lihatiski on siisti ja tuotteet ovat tuoreita.

”Haluan antaa säkyläläisille sellaista palvelua, jota he eivät muualta saa. Kivikylän lihatiski on valikoimaltaan laajin tällä seudulla. Ja se mitä ei ole, saadaan tilattua. Asiakas on minulle tärkein ja haluan täyttää jokaisen toiveet.”

Olen kristitty, ja sen huomaa asiakaspalvelussa esimerkiksi vanhempien ihmisten kunnioituksena ja teitittelynä. Kohtelen kaikkia samanarvoisina, osti joku viimeisillä euroillaan makkaranpätkän tai sitten kallista sisäfilettä. Kristillinen elämänkatsomus tuo tekemisiini lähimmäisenrakkauden.


Sitä kautta tulee myös tinkimätön rehellisyys. Kerron varmasti, koska tavara menee vanhaksi. Valheella on lyhkäiset jäljet.  

Taustaltani olen kalaopas. Suoritin kalatalouden perustutkinnon Paraisilla. Kalan ja lihan käsittely ja ruoan laittaminen ovat kiinnostaneet minua pienestä pitäen. Sain liha-alalle tuntumaa, kun opintojen ohessa tein pätkätöitä HK:lle Eurassa.


Olen yrittäjähenkinen. Haluan hoitaa tätä Säkylän lihatiskiä niin kuin omaa yritystä. Uskon menestykseen, jos annan kaikkeni. Vähempään en voisi tyytyä, vaikka haluankin tehdä työtä nöyrällä mielellä. Olen lihatiskin esimies. Lisäkseni työskentelee kaksi myyjää, joista toinen on kokki. Tämä työ on 24-vuotisen elämäni suurin haaste.

Vapaa-ajalla urheilen paljon. Juoksen kahdeksan kilometrin lenkkejä ja käyn kuntosalilla. Terveisiin elämäntapoihin kuuluu myös ruokavalio. Arvostan puhtaita ruoka-aineita, ja syön suurimmaksi osaksi luomua.

Paljon liikkuvana liha on tärkeä osa ruokavaliotani. Kivikylän lounaissuomalainen liha on puhdasta.

On hienoa, että meillä on Satakunnassa lihatalo, jonka tuotantoketju on kaikille avoin. Lihan alkuperän voi tarvittaessa kertoa navetan ja sikalan tarkkuudella. Tiedän, mitä myyn ja pystyn takaamaan, että asiakas saa tuoretta lihaa ja einestä.

Terveisin,

Tuomas Halminen

Jaa mediassa

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet