Kivikylän possun sisäfileepala on maailman yksi mehevimmistä grilliherkuista! Kastikkeessa, joka sopii herkullisuudellaan jokaisen suuhun. Lähilihaa parhaimmillaan!
Kypsennysohje:
Lämmitä ensiksi grilli, pannu tai uuni kuumaksi. Grillaa tai paista pannulla käännellen noin 15min.
Uunissa 200 asteessa 25-30min.
Lihapitoisuus
Gluteeniton
Laktoositon
rasvaa
Ainesosat
Suomalainen porsaanliha, vesi, tomaattisose, mausteet (paprika, mustapippuri, curry, korianteri, valkosipuli, kurkuma, cayanne, neilikka, valkopippuri, laakerinlehti, kirveli, rakuuna, persilja, viherpippuri, chili), rypsiöljy, hunajaetikka, suola, etikka, muunnettu perunatärkkelys, maltodekstriini, hiivauute, sokeri, sakeuttamisaineet (E412, E415), säilöntäaineet (E202, E211), happamuudensäätöaine (E330), luontainen aromi, väri (E160c)
Ruokavalio / Säilytys:
Laktoositon ja gluteeniton. Säilytetään alle + 6 asteessa. Suolaa 0,8 %.