Kivikylän-logo

Suomalaisen lihan matka pellolta pöytään: Kivikylän tarina

Kivikylän Kotipalvaamon juuret

Lapin sydämessä, Kivikylässä, alkoi tarina, joka on vuosikymmenten saatossa kasvanut yhdeksi Suomen tunnetuimmista lihantuottajista. Kivikylän Kotipalvaamon perustukset luotiin 1970-luvun lopulla, kun perheen päättäväinen isä pani alulle palvaamotoiminnan, joka on sittemmin siirtynyt sukupolvelta toiselle. Jari Laihosen ottaessa ohjat käsiinsä, perinteet ja käsityötaidon arvostus eivät ole hiipuneet, vaan ne ovat entisestään vahvistuneet.

Kivikylän Kotipalvaamo Oy:n perustamisen myötä Jari Laihonen on vienyt yrityksen uusiin korkeuksiin. Vuonna 1995 saavutettu Suomen Paras saunapalvi -palkinto oli vasta alkua, ja ensimmäisen työntekijän palkkaaminen samana vuonna merkitsi kasvun alkua. Nykyään Kivikylän Kotipalvaamo työllistää noin 380 henkilöä ja toiminta on laajentunut neljään tehtaaseen, jotka kaikki yhdessä varmistavat, että suomalaiset pääsevät nauttimaan laadukkaasta ja perinteitä kunnioittavasta lihasta.

Laatu taattu – Kivikylän tuotantoprosessi

Kivikylän Kotipalvaamon lihan matka alkaa jo pellolta, missä eläinten hyvinvointiin kiinnitetään suurta huomiota. Lihan laatu syntyy jo alkulähteillä, ja siksi Kivikylä valitsee yhteistyökumppaninsa huolella. Lapin tehtaassa suoritettavat ruhojen leikkaukset ja lihojen palvaukset ovat taidonnäytteitä, joissa yhdistyvät perinteiset menetelmät ja moderni osaaminen.

Erityisesti Huittisten makkaratalo, Säkylän tehdas ja Euran pizzala ovat esimerkkejä siitä, kuinka monipuolista ja kattavaa Kivikylän tuotevalikoima on. Jokaisessa tehtaassa panostetaan tuotteiden korkeaan laatuun ja aitoon makuun, olipa kyseessä sitten herkulliset makkaraerikoisuudet, mehukkaat lihapullat tai täyteläiset pizzat. Kivikylän tuotteet ovatkin tuttu näky suomalaisten ruokapöydissä, ja niiden suosio perustuu vuosikymmenten aikana hiottuun ammattitaitoon ja makujen tarkkaan hiomiseen.

Kivikylän tulevaisuuden visio

Kivikylän Kotipalvaamo ei ole pelkästään pysähtynyt menneisyyden saavutuksiin, vaan katse on tiukasti tulevaisuudessa. Yritys kehittää jatkuvasti uusia tuotteita ja menetelmiä, jotka vastaavat nykypäivän kuluttajien odotuksiin ja ympäristötietoisuuteen. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat avainsanoja, jotka ohjaavat Kivikylän toimintaa kohti tulevaisuutta.

Uusien innovaatioiden ja tuotekehityksen myötä Kivikylä pyrkii varmistamaan, että suomalainen liha säilyttää paikkansa niin kotikeittiöissä kuin ravintoloidenkin menuissa. Yrityksen tavoitteena on jatkaa perinteiden vaalimista, mutta samalla tuoda ne nykyaikaan vastuullisesti ja kestävästi. Kivikylän Kotipalvaamon tarina on elävä esimerkki siitä, kuinka perheyritys voi kasvaa ja menestyä, kun se pitää kiinni juuristaan ja arvoistaan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti