Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Possun ulkofilee ja lempeän pippurinen kermakastike

Kivikylän SOOCI Paahdettu lihaliemi ja Possun ulkofilee, juhlapöydän kruunaajat

Reseptin ohje:

Laita kattilaan puoli litraa Paahdettua lihalientä.
Keitä lientä kasaan, kunnes sitä on jäljellä noin 2.5 dl.
Lisää kerma ja kiehauta. Lisää makusi mukaan rouhittua mustapippuria, hunajaa ja suolaa.

Suurustamiseen tarvitset pienen tilkan vettä, johon sekoitat maissitärkkelystä. Kaada ohuena nauhana kiehuvaan kastikkeeseen koko ajan sekoittaen niin kauan, kunnes olet
tyytyväinen kastikkeen paksuuteen. Kastike on valmis!

Bon Appétit!

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet