Naudan ulkofilepihvit ja rosmariiniperunat
Naudan punaviinimarinoidut ulkofilepihvit ja Kivikylän keittiömestarin rosmariiniperunat.
Reseptin ohje:
Paista pannulla pihvien pinnat kiinni voi-öljyseoksessa. Siirrä uuniin, laita lämpömittari paksuimpaan kohtaan ja kypsennä kunnes:
50 astetta= Raaka
60 astetta= Medium
70-75 astetta= Kypsä.
Keittiömestarin rosmariiniperunat
Lohko pestyt perunat kuorineen kulhoon. Lisää oliiviöljyä, sormisuolaa, mustapippuria ja tuoretta rosmariinia.
Pyörittele kulhossa sekaisin. Kypsennä laakeassa uunipellissä 180°C n.20min.
50 astetta= Raaka
60 astetta= Medium
70-75 astetta= Kypsä.
Keittiömestarin rosmariiniperunat
Lohko pestyt perunat kuorineen kulhoon. Lisää oliiviöljyä, sormisuolaa, mustapippuria ja tuoretta rosmariinia.
Pyörittele kulhossa sekaisin. Kypsennä laakeassa uunipellissä 180°C n.20min.
Reseptin ainekset:
Kivikylän punaviinimarinoituja naudan ulkofilepihvejä
-Voita ja öljyä
Rosmariiniperunat
-Pestyjä perunoita
-Oliiviöljyä
-Sormisuolaa
-Mustapippuria
-Tuoretta rosmariinia
-Voita ja öljyä
Rosmariiniperunat
-Pestyjä perunoita
-Oliiviöljyä
-Sormisuolaa
-Mustapippuria
-Tuoretta rosmariinia