Makkaraspagetti yhdessä kattilassa

4:lle
Valmistusaika: 30 min
Vaikeusaste: helppo
Makkaraspagetin valmistukseen haluaa osallistua lapsetkin! Valmis spagetti maistuu herkulliselta, kun spagetit pujottelee makkarapalojen läpi.
Valmistusaika: 30 min
Vaikeusaste: helppo
Makkaraspagetin valmistukseen haluaa osallistua lapsetkin! Valmis spagetti maistuu herkulliselta, kun spagetit pujottelee makkarapalojen läpi.
Reseptin ohje:
Siivuta kuorettomat makkarat noin 1 cm paksuisiksi paloiksi. Pujota spagetit muutaman kappaleen nipuissa makkarapalojen läpi.
Hienonna sipuli sekä valkosipuli ja kuullota ne rypsiöljyssä kattilassa. Lisää tomaattimehu ja mausteet. Siivuta kesäkurpitsa ja lisää joukkoon. Lisää makkaraspagetit tomaattikastikkeen joukkoon ja kypsennä spagetteja kastikkeessa noin 10 minuuttia, kunnes spagetit ovat kypsiä. Lisää joukkoon kerma ja suurusta makkaraspagetti tilkkaan kylmää vettä sekoitetulla maissitärkkelyksellä. Lisää joukkoon lopuksi tuoreet pinaatit. Tarjoile makkaraspagetin lisäkkeenä raastettua parmesaania.
Hienonna sipuli sekä valkosipuli ja kuullota ne rypsiöljyssä kattilassa. Lisää tomaattimehu ja mausteet. Siivuta kesäkurpitsa ja lisää joukkoon. Lisää makkaraspagetit tomaattikastikkeen joukkoon ja kypsennä spagetteja kastikkeessa noin 10 minuuttia, kunnes spagetit ovat kypsiä. Lisää joukkoon kerma ja suurusta makkaraspagetti tilkkaan kylmää vettä sekoitetulla maissitärkkelyksellä. Lisää joukkoon lopuksi tuoreet pinaatit. Tarjoile makkaraspagetin lisäkkeenä raastettua parmesaania.
Reseptin ainekset:
400 g Kivikylä kuoretonta makkaraa, jättilenkkiä tai muuta hyvää Kivikylän makkaraa
250 g spagettia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
1 l tomaattimehua
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl kuivattua timjamia
½ kesäkurpitsaa
1 dl kermaa
1 rkl maissitärkkelystä
2 dl tuoretta pinaattia
50 g parmesaania tai muuta kovaa juustoa raasteena
250 g spagettia
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
1 l tomaattimehua
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl kuivattua timjamia
½ kesäkurpitsaa
1 dl kermaa
1 rkl maissitärkkelystä
2 dl tuoretta pinaattia
50 g parmesaania tai muuta kovaa juustoa raasteena