Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Makkarapaella uunissa

4:lle
Valmistusaika: 1 h
Vaikeusaste: helppo

Makkarapaella valmistuu vaivattomasti kuorettomista makkaroista hauduttaen uunissa tai grillissä. Makkarapaella on helppoa arkiruokaa parhaimmillaan!

Reseptin ohje:

Leikkaa makkarat paloiksi, suikaloi paprika, hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Mittaa riisi uunivuokaan. Lisää vuokaan makkarapalat ja hienonnetut kasvikset.
Sekoita tomaattimurska, kasvisliemi, mausteet ja persilja keskenään ja lisää vuokaan. Kypsennä paellaa 180-asteisessa uunissa tai foliovuoassa grillissä noin 45 minuuttia. Sekoita paella, lisää kirsikkatomaatit sekä feta pinnalle ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Kuumenna makkarapaellaa vielä uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kirsikkatomaatit ja fetat hieman lämpenevät.

Jaa mediassa

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia