Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Grillatut porsaan kasslerpihvit

Tarjoa kassler-pihvit grillattujen kasvisten kera. Halutessasi voit lisätä annokseen nokareen créme fraichea kastikkeeksi.

Reseptin ohje:

Ota grillattavat pihvit hyvissä ajoin, noin kaksi tuntia ennen grillausta, huoneenlämpöön lämpiämään. Lihan kypsennyksessä on erittäin tärkeää, että liha ei ole kylmä - tällöin lihasnesteet tihkuvat ulos kypsennettäessä ja lopputulos on kuiva ja mauton.

Kuumenna grilli maltilla sopivaksi. Grilli on valmis, kun hiilet eivät enää hehku punaisena. Jos grilli on liian kuuma, lihat palavat pinnalta ja jäävät raaoiksi sisältä.

Puolita tomaatit ja poista niistä kovertamalla kova kanta.
Viipaloi kesäkurpitsa noin 2 cm paksuiksi viipaleiksi.
Keitä perunat puolikypsiksi ja anna jäähtyä hetken.

Pane kesäkurpitsat ja perunat muovipussiin ja kaada niille kassler-pihveissä ollut Kivikylän herkullinen marinadikastike.

Pidä pussin suusta kiinni ja sekoittele kasvikset ja marinadi. Anna maustua hetken.

Kun grilli on valmis, grillaa kassler-pihvit molemmin puolin niin, että se saa kauniin värin ja liha on mehukkaan kypsää. Hyvä tapa tarkistaa lihan kypsyys on seurata lihasnestettä: Kun lihasneste tihkuu kirkkaana pihvin pinnalle, niin liha on kypsä.

Samanaikaisesti lihojen kanssa, grillaa maustetut kesäkurpitsat ja perunat sekä puolitetut tomaatit. Ripottele grillatuille tomaateille yrtti-suolasekoitusta mausteeksi.

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet