Paremman pihvin perjantai Rauman Lapin Kivikylässä!

Perjantaina 11.1.2019 Kivikylän Lapin tehtaanmyymälän lounasruokalassa herkutellaan 99 päivää Dry Ager kaapissa raakakypsytetyllä häränfileellä!

Raakakypsyneet häränfileeselät paistetaan pihveinä suoraan lounastajien lautasille klo 11-13.
Hannukokki pistää kylkeen asiaankuuluvat lisukkeet ja makuelämys on valmis.

Tämä speciaaliperjantai normaalin lounaan hinnalla!

Tervetuloa Lapin mureimmille pihveille!

***Dry aged menetelmällä tarkoitetaan lihan riiputtamista vanhanaikaisesti , jolloin osa lihan painosta haihtuu raakakypsymisen aikana. Lihan maku voimistuu ja lopputuloksena syntyy mehukas ja murea pihvi. Tavannomaisesti lihojen raakakypsennys tapahtuu vacumissa, jolloin lihasta ei synny painohävikkiä. Liha kypsennetään kuten naudan liha yleensä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti