Kivikylän-logo

Murea joulukinkku – Kivikylän Kotipalvaamon perinteinen resepti

Joulun taika Kivikylän tapaan

Joulu on aika, jona perinteet heräävät henkiin ja kotien tuoksut täyttyvät lämmöllä ja rakkaudella valmistetuista herkuista. Kivikylän Kotipalvaamo on vuosikymmenten ajan ollut osa suomalaisten jouluperinteitä, tarjoten laadukkaita lihatuotteita, jotka kruunaavat juhlapöydän. Yrityksen juuret ulottuvat 1970-luvun loppuun, jolloin palvaamisen taito siirtyi isältä pojalle, ja tämä käsityöläisperinne elää vahvana vielä tänäkin päivänä.

Kivikylän Kotipalvaamon lihatuotteiden valmistuksessa yhdistyvät perinteiset menetelmät ja moderni osaaminen. Joulukinkku on yksi suosituimmista tuotteista, ja sen valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita. Kinkun mureus ja mehukkuus ovat tulosta vuosien kokemuksesta ja palvaamon ammattitaidosta. Jokainen kinkku valmistetaan huolella, varmistaen, että joulupöydässä on tarjolla vain parasta laatua.

Perinteisen joulukinkun valmistus

Kivikylän Kotipalvaamon joulukinkun valmistus alkaa jo hyvissä ajoin ennen joulua. Kinkut suolataan ja palvataan perinteisin menetelmin, mikä takaa niiden ainutlaatuisen maun ja rakenteen. Palvausprosessi on tarkkaan harkittu ja seurattu, jotta jokainen kinkku saavuttaa täydellisen kypsyysasteen ja aromikkuuden. Tämä prosessi on sydämen asia Kivikylän Kotipalvaamolle, ja se heijastuu jokaisessa valmistetussa kinkussa.

Kun kinkku saapuu kotikeittiöön, on sen valmistaminen loppuun asti yhtä juhlaa. Kivikylän Kotipalvaamon vinkit kinkun paistamiseen ja käsittelyyn takaavat, että lopputulos on mehevä ja murea. Kinkun paistaminen matalassa lämpötilassa ja sen huolellinen lepuuttaminen paiston jälkeen ovat avainasemassa, kun tavoitellaan täydellistä makuelämystä. Kivikylän Kotipalvaamon asiantuntemus joulukinkun valmistuksessa on vertaansa vailla, ja se näkyy jokaisessa tarjoiluvalmiissa tuotteessa.

Kivikylän Kotipalvaamon laatu ja perinteet

Kivikylän Kotipalvaamon toiminta perustuu vahvoihin perinteisiin ja korkeaan laatuun. Yrityksen neljä tehdasta tuottavat monipuolisesti erilaisia lihatuotteita, joista jokainen kantaa ylpeänä Kivikylän nimeä. Lihatuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan parhaita kotimaisia raaka-aineita, ja jokainen tuotantovaihe on tarkoin valvottu. Tämä takaa sen, että kuluttajille tarjotaan aina turvallisia ja maistuvia tuotteita.

Kivikylän Kotipalvaamon menestys ja kasvu ovat osoitus siitä, että perinteitä kunnioittava ja laadukasta käsityötä arvostava toiminta kantaa hedelmää. Yrityksen saama Suomen Paras saunapalvi -palkinto ja sen jatkuva kehitys työntekijämäärän ja tuotevalikoiman osalta kertovat tarinaa menestyksestä, joka perustuu aitoon intohimoon ja ammattitaitoon. Joulukinkku on vain yksi esimerkki Kivikylän Kotipalvaamon laadusta, joka maistuu ja näkyy jokaisessa suomalaisessa kodissa jouluna.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti