Kivikylän-logo

Miten Kivikylän Kotipalvaamo valloitti Suomen makumaailman

Kivikylän perinteet ja aitous

Kivikylän Kotipalvaamon menestystarina on syvällä suomalaisessa maaperässä ja perinteissä. Vuosikymmenten ajan, tämä perheyritys on kasvanut pienestä palvaamosta yhdeksi Suomen tunnetuimmista lihantuottajista. Kivikylän tuotteiden ainutlaatuinen maku on peräisin Lapin puhtaasta luonnosta ja perinteisistä valmistusmenetelmistä, jotka ovat säilyneet muuttumattomina sukupolvelta toiselle. Jokainen tuote kertoo tarinaa käsityötaidosta ja laadusta, joka on voittanut suomalaisten sydämet.

Yrityksen juuret ulottuvat 1970-luvun loppuun, jolloin palvaamisen taito siirtyi isältä pojalle. Jari Laihosen intohimo ja perinnöksi saatu osaaminen ovat olleet avainasemassa Kivikylän Kotipalvaamon kasvussa. Vuosien saatossa, yritys on laajentanut toimintaansa ja nykyään se työllistää noin 380 henkilöä neljässä eri tehtaassa. Jokainen tehdas keskittyy omiin erikoistuotteisiinsa, varmistaen, että jokainen lihaherkku on valmistettu huolella ja ammattitaidolla.

Laadukkaat raaka-aineet ja innovatiivinen tuotekehitys

Kivikylän Kotipalvaamon menestyksen salaisuus piilee myös laadukkaissa raaka-aineissa ja jatkuvassa tuotekehityksessä. Lapin tehtaassa lihat valitaan huolellisesti ja palvataan perinteisin menetelmin, mikä takaa tuotteiden ainutlaatuisen maun ja korkean laadun. Huittisten makkaratalo, Säkylän jauheliha- ja lintutuotetehdas sekä Euran pizzala ovat kaikki osa yrityksen innovatiivista lähestymistapaa tuotekehitykseen, jossa perinteet yhdistyvät moderniin valmistusteknologiaan.

Uusien tuotteiden kehittäminen ja valikoiman laajentaminen ovat olleet keskeisiä tekijöitä Kivikylän Kotipalvaamon kasvussa. Asiakkaiden toiveet ja makumieltymykset otetaan huomioon, ja näin varmistetaan, että jokainen uusi tuote vastaa suomalaisten kuluttajien korkeita odotuksia. Kivikylän Kotipalvaamo onkin tullut tunnetuksi paitsi perinteisistä herkuistaan, myös kyvystään uudistua ja tarjota jatkuvasti uusia makuelämyksiä.

Palkittu saunapalvi ja työntekijöiden panos

Kivikylän Kotipalvaamon laatu on huomattu myös alan palkinnoissa. Vuonna 1995 yritys sai tunnustusta “Suomen Paras saunapalvi” -palkinnolla, mikä vahvisti sen asemaa markkinoilla ja toi lisää näkyvyyttä laadukkaille tuotteille. Tämä palkinto oli merkittävä virstanpylväs yrityksen historiassa ja osoitus siitä, että perinteinen palvausmenetelmä ja omistautuminen laadulle kantavat hedelmää.

Yrityksen menestys ei olisi mahdollista ilman sen omistautuneita työntekijöitä. Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen vuonna 1995 oli vasta alkua, ja nykyään Kivikylän Kotipalvaamo työllistää satoja ammattilaisia. Työntekijöiden ammattitaito ja sitoutuminen yrityksen arvoihin ovat olleet keskeisiä tekijöitä sen kasvussa ja maineen rakentamisessa. Jokainen työntekijä on tärkeä osa suurta Kivikylän perhettä, joka yhdessä luo makuelämyksiä koko Suomen kansalle.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti