Minttuinen karitsarulla

Minttuinen karitsarulla

Annokset

10

karitsarullaa
Valmistusaika

n. 30

min

Kivikylän palvatusta karitsasta

Reseptin ainekset:

  • 200g Kivikylän palvattua karitsaa

  • 150 g Maustamatonta tuorejuustoa

  • ½ Punasipulia

  • 1 Valkosipulin kynsi

  • ½ Ruukku mintun lehtiä

  • ½ Ruukku basilikan lehtiä

  • 1 Veriappelsiini

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Coctailtikkuja

  • Leivinpaperia

Reseptin ohje:

  • Hienonna punasipuli, valkosipuli, mintunlehdet, basilikan lehdet ja sekoita tuorejuuston kanssa. Raasta joukkoon puolet veriappelsiinin kuoresta ( vain pinta) ja purista joukkoon 1/3 mehusta. Mausta ripauksella suolaa ja pippurilla. 

  • Leikkaa karitsasta ohuita siivuja noin 10 kappaletta. Levitä ne leivinpaperin päälle hieman limittäin. Levitä tuorejuusto täyte tasaisesti karitsalevyn päälle ja kääri leivinpaperin avulla tiukalle rullalle. Painele rullaan 2cm välein cocktailtikut ja leikkaa rulla paloiksi tikkujen välistä. 

    Nauti vaikkapa alkupalana.