Makkarapaella uunissa
4
annosta1
tuntihelppo
Makkarapaella valmistuu vaivattomasti makkaroista hauduttaen uunissa tai grillissä. Makkarapaella on helppoa arkiruokaa parhaimmillaan!
Reseptin ainekset:
400 g Kivikylä Juusto-Jalapenotuhtia tai muuta Tuhtia
1 punainen paprika
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
3 dl riisiä
400g tomaattimurskaa
3 dl kasvislientä
1 tl savupaprikajauhetta
2 tl kuivattu timjamia
1 tl suolaa
1 dl hienonnettua persiljaa
100 g kirsikkatomaatteja
100 g fetajuustokuutioita
- mustapippuria myllystä
Reseptin ohje:
Leikkaa makkarat paloiksi, suikaloi paprika, hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Mittaa riisi uunivuokaan.
Lisää vuokaan makkarapalat ja hienonnetut kasvikset.
Sekoita tomaattimurska, kasvisliemi, mausteet ja persilja keskenään ja lisää vuokaan.
Kypsennä paellaa 180-asteisessa uunissa tai foliovuoassa grillissä noin 45 minuuttia.
Sekoita paella, lisää kirsikkatomaatit sekä feta pinnalle ja mausta rouhitulla mustapippurilla.
Kuumenna makkarapaellaa vielä uunissa noin 10 minuuttia, kunnes kirsikkatomaatit ja fetat hieman lämpenevät.