Kivikylän kokonaisena palvattua possua kypsennetään aidossa hirsisaunassa n. 1,5 vuorokautta. Huolelliseen valmisteluun varaamme useamman päivän, jonka aikana possu suolataan perinteiseen tapaan ja nostetaan aitoon savusaunaan harmaaleppäsavun lämmittämiin lempeisiin löylyihin.
Possu tarjoillaan juhlapaikalla puiselta lavetilta höyryävän savusaunakuumana ja hyvyyttään halkeilevana. Kaikki possut hankimme läheltä, omilta sopimustuottajiltamme Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta.
Jos kaipaat juhlavieraaksesi palvipossua, niin saat sen kutsuttua numerosta (02) 8260 905.
Leikkaaja saadaan myös paikanpäälle possulle kaveriksi.
Näitä aidon perinteisellä tavalla valmistettuja kokonaisia palvattuja possuja ei enää monesta kylästä saa. Vartaaseen tätä ei saa, koska on niin mureaa, että ei siinä pysyisi.