Kivikylän Kotipalvaamon perinteet
Kivikylän Kotipalvaamo on suomalaisen elintarviketuotannon sydämessä, jossa perinteet ja käsityötaidot ovat säilyneet sukupolvelta toiselle. Yrityksen juuret ulottuvat 1970-luvun loppuun, jolloin palvaamotoiminta alkoi Lapin idyllisessä Kivikylässä. Perustaja Jari Laihosen isän aloittama perinne on kasvanut ja kehittynyt, mutta sen ydin on pysynyt samana: tuottaa laadukkaita ja maukkaita lihatuotteita, jotka kunnioittavat suomalaista ruokaperinnettä.
Kivikylän Kotipalvaamon toiminta perustuu vahvaan ammattitaitoon ja intohimoon laadukasta lihantuotantoa kohtaan. Vuosien saatossa yritys on laajentunut ja modernisoitunut, mutta jokainen tuote valmistetaan edelleen kunnioittaen perinteisiä palvausmenetelmiä. Tämä näkyy erityisesti Kivikylän joulukinkussa, joka on monelle suomalaiselle joulupöydän kruunu ja perhejuhlien keskipiste.
Joulukinkun ainutlaatuinen maku
Kivikylän joulukinkku on tunnettu ainutlaatuisesta maustaan ja mehevyydestään, joka saavutetaan perinteisillä palvausmenetelmillä ja huolella valikoiduilla raaka-aineilla. Jokainen kinkku valmistetaan huolellisesti, varmistaen, että lopputulos täyttää niin perheiden kuin ammattilaistenkin korkeat vaatimukset. Kivikylän joulukinkku on saanut kiitosta niin kotikeittiöissä kuin arvostetuissa kilpailuissakin, kuten vuoden 1995 Suomen Paras saunapalvi -palkinnossa.
Laadun takeena Kivikylän Kotipalvaamo käyttää vain parhaita kotimaisia lihoja, ja jokainen kinkku palvataan perinteitä kunnioittaen. Tämä prosessi antaa kinkulle sen tunnusomaisen maun, joka erottuu massasta ja tuo joulupöytään aitoa suomalaista makua. Kivikylän joulukinkku onkin oiva valinta, kun halutaan nauttia aidosta ja perinteikkäästä suomalaisesta jouluruoasta.
Kivikylän Kotipalvaamon laajentunut tuotevalikoima
Kivikylän Kotipalvaamon tuotevalikoima ei rajoitu pelkästään joulukinkkuun, vaan yritys on vuosien varrella laajentanut tarjontaansa monipuolisesti. Neljässä eri tehtaassa valmistuvat niin makkarat, nakit, lihapullat kuin pizzatkin. Jokaisessa tuotteessa on tavoiteltu samaa korkeaa laatua ja makua, joka on tehnyt Kivikylän joulukinkusta niin suositun.
Erikoistumalla laadukkaisiin lihatuotteisiin ja laajentamalla tuotantoaan, Kivikylän Kotipalvaamo on vakiinnuttanut asemansa suomalaisessa elintarviketeollisuudessa. Yrityksen noin 380 työntekijää ja neljä tehdasta takaavat, että perinteiset valmistusmenetelmät ja moderni tuotantoteknologia kulkevat käsi kädessä, tuottaen jatkuvasti herkullisia ja laadukkaita tuotteita suomalaisten ruokapöytiin.