Kivikylän joulu on tunnetusti vilkas ja kiireinen, mutta ehdimme kuitenkin jututtaa yhtä Lapin keittiön kokkia keskellä joulukiireitä!
Oman vuoronsa saa Mari Tammisto, joka siis toimii kokkina Kivikylän Lapin toimipisteessä. Marin voi nähdä toki myös myymälän puolella, mutta suurimman osan ajasta hän valmistelee arkipäivisin tarjottavaa herkullista lounasta.
Jutussaan hän kertoo perheensä jouluperinteistä, miten he ovat viettäneet joulua ennen ja miten se tulee nyt muuttumaan! Mari kertoo myös yhdestä perheen erityisperinteestä, joulumakkaran tekemisestä! Joulumakkaran valmistus aloitetaan jo joulukuun alussa ja sitä syödään nimenomaan ennen joulua.
Käy lukemassa koko juttu, niin saat selville miten Marin perheen kinkku valmistettiin ja mitä aineksia kuuluu perinteiseen joulumakkaraan!
Lue koko juttu tästä!