Tällä kertaa omasta työstään pääsee kertomaan Eero Alhonmäki, jonka epävirallinen titteli on makkaramestari. Virallisesti Eero on Kivikylän tuotekehitys- ja laatupäällikkö.
Alhonmäki ei ole sattumalta liha-alalla, hänen isoisänsä ja isänsä työskentelivät myös liha-alalla. Eero on opiskellut Raumalla merikoulussa kokiksi ja jatkanut opintojaan Turussa. Kesät ja suurimman osan vapaa-ajastaan hän käytti silloin jo työntekoon, ja juurikin lihan parissa.
Kivikylään hän saapui vuonna 2001, ja olikin Huittisten tehtaan toinen työntekijä. Hän onkin ollut kokoajan mukana tuotekehittelyssä!
Tekstistä voit lukea onko maukkauiden lihapullien resepti vaihtunut koskaan ja miten uudet ideat testaan tehtaalla! Lue koko juttu tästä!