Kalkkunan Äijäpihvi
Kalkkunan Äijäpihvi - sopii niin äijille kuin hienoimmille naisillekin! Herkullinen ja mehevä kalkkunan äijäpihvi on kesän kuumimpia grillitulokkaita. Laadukas kotimainen kalkkunanliha yhdistettynä maukkaaseen marinadiin on lyömätön yhdistelmä kesän herkutteluihin. Äijäpihvi maistuu niin grillikasviksien kuin perunoidenkin kanssa!
Reseptin ainekset:
- Kot&Cook Kalkkunanfilee
Reseptin ohje:
Aloita ruuanlaitto ottamalla pihvit huoneenlämpöön noin puolisen tuntia ennen grillausta.
Samalla kun pihvit lämpenevät, voit aloittaa lisukkeeksi sopivien kasviksien pilkkomisen. Pilko kasvikset halutun kokoisiksi. Pilkottuasi kasvikset kasaa ne folion päälle, kaada öljyä niiden päälle, jotteivat ne tarttuisi folioon kiinni.
Nappaa folion jokaisesta kulmasta kiinni ja paina kulmat yhteen, niin saat aikaan siistin nyytin, joka on valmis grilliin.
Aloita grillaus laittamalla kasvisnyytit grilliin. Esimerkiksi pienet perunat kypsyvät noin 15 minuuttia. Mitä pienempiä kasvikset on, sitä nopeammin ne kypsyvät. Kun tarkastelet kasviksien kypsyyttä, varo nyytistä nousevaa kuumaa höyryä.
Kun nyytit ovat kypsyneet jo hetken, ja grilli alkaa olla kuuma, laita Äijäpihvit grilliin. Grillaa pihviä molemmilta puolilta 3-5 minuuttia. Huomaa, että pihvi on aika paksu, joten tarkkaile pihvin kypsyyttä.
Tarjoile ruoka suoraan grillistä lautaselle, niin kalkkuna on parhaimmillaan!