Kivikylän-logo

Joulukinkun paistaminen: Kivikylän kotipalvaamon perinteet

Kivikylän Kotipalvaamon juuret

Lapin sydämessä sijaitseva Kivikylän Kotipalvaamo on kasvanut vuosikymmenten saatossa paikallisesta perheyrityksestä valtakunnallisesti tunnetuksi elintarviketuottajaksi. Perinteet ja käsityöläisyyden arvostus ovat säilyneet, vaikka yritys onkin laajentunut ja modernisoitunut. Jari Laihosen isän perustama palvaamo on vuosien saatossa kasvattanut mainettaan, ja nykyään Kivikylän tuotteet ovat tuttu näky suomalaisissa kodeissa, erityisesti joulun aikaan.

Kivikylän Kotipalvaamon menestystarina on osoitus siitä, että laadukkaat raaka-aineet, perinteitä kunnioittavat valmistusmenetelmät ja jatkuva kehitys ovat avainasemassa, kun tavoitteena on tuottaa parasta mahdollista makua. Vuonna 1995 saavutettu Suomen Paras saunapalvi -palkinto on vain yksi monista kunnianosoituksista, jotka todistavat Kivikylän sitoutumista korkealaatuiseen lihantuotantoon.

Perinteisen joulukinkun valmistus

Joulukinkku on suomalaisen joulupöydän kruunu, ja sen valmistuksessa Kivikylän Kotipalvaamo noudattaa vuosikymmenten aikana hiottuja menetelmiä. Kinkun paistaminen alkaa jo hyvissä ajoin ennen joulua, kun parhaat kotimaiset lihat valitaan ja valmistellaan palvaukseen. Kivikylän ammattitaitoiset palvaajat tuntevat perinteiset reseptit ja palvausmenetelmät, jotka tuovat kinkun maun täydellisesti esiin.

Kinkun paistaminen on monelle suomalaiselle perheelle tärkeä jouluperinne, ja Kivikylän Kotipalvaamon kinkut tarjoavat autenttisen makuelämyksen, joka perustuu vuosikymmenten tietotaitoon. Jokainen kinkku paistetaan huolella, jotta sen mehevyys ja aromikkuus säilyvät. Näin varmistetaan, että jokainen suupala on täynnä perinteistä joulun makua.

Kivikylän laatu ja käsityö

Kivikylän Kotipalvaamon tuotteiden laatu perustuu paitsi parhaisiin raaka-aineisiin, myös käsityöläisperinteeseen, joka elää vahvana yrityksen arjessa. Jokainen tuote, olipa kyseessä sitten joulukinkku tai arjen lihaherkut, valmistetaan huolella ja ammattitaidolla. Kivikylän Kotipalvaamon neljä tehdasta työllistävät noin 380 henkilöä, jotka kaikki ovat omistautuneet yhteiselle tavoitteelle: tuottaa laadukkaita, perinteitä kunnioittavia lihatuotteita suomalaisille kuluttajille.

Kivikylän Kotipalvaamon lihatuotteet, kuten makkarat, nakeit, lihapullat ja pizzat, ovat saavuttaneet suosiota niiden aitouden ja makunsa ansiosta. Yrityksen sitoutuminen korkealaatuiseen tuotantoon näkyy jokaisessa tuotteessa, ja asiakkaat voivat luottaa siihen, että Kivikylän tuotteet ovat aina ensiluokkaisia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti