Kivikylän-logo

Kivikylän Joulukinkku: Perinteitä Kunnioittaen

Joulun makumuistot Kivikylän tapaa

Lapin sydämessä, missä puhdas luonto kohtaa perinteisen käsityötaidon, syntyy vuosittain jotakin erityistä – Kivikylän joulukinkku. Tämä juhlakauden klassikko on valmistettu kunnioittaen vuosikymmenten ajan kertyneitä perinteitä, jotka ovat Kivikylän Kotipalvaamon ylpeyden aihe. Joulupöydän kruunu, saunapalvattu kinkku, on monelle suomalaiselle se aito joulun maku, joka tuo mieleen lapsuuden juhlat ja yhdessäolon ilon.

Kivikylän Kotipalvaamon juuret ulottuvat 1970-luvun loppuun, jolloin perinteinen palvaustoiminta alkoi muovautua nykyiseen muotoonsa. Vuosien saatossa palvaamon toiminta on laajentunut, mutta perinteitä ei ole unohdettu. Jokainen kinkku valmistetaan huolella ja ammattitaidolla, jotta joulupöydissä ympäri Suomen voidaan nauttia aidosta ja laadukkaasta lihaherkusta.

Laadun salaisuus perinteisessä palvauksessa

Kivikylän Kotipalvaamon kinkut ovat tunnettuja niiden ainutlaatuisesta mausta, joka saavutetaan perinteisellä palvausmenetelmällä. Palvaus on vanha säilöntätapa, joka tuo lihaan syvän ja rikkaan maun sekä mehevän rakenteen. Lihan palvausprosessi vaatii taitoa ja aikaa, eikä sitä voi kiirehtiä. Kivikylän palvaamossa tämä prosessi on hiottu vuosikymmenten aikana täydelliseksi, ja se onkin yksi syy siihen, miksi heidän joulukinkkunsa ovat niin suosittuja.

Kivikylän Kotipalvaamon kinkut valmistetaan aina parhaasta kotimaisesta lihasta, joka tulee suoraan Lapin tehtaalta. Jokainen vaihe, lihan leikkaamisesta palvaukseen, tehdään huolellisesti käsin, mikä takaa tuotteiden korkean laadun. Tämä käsityöläisyyden perinne yhdistettynä moderniin teknologiaan ja tiukkoihin laatuvaatimuksiin varmistaa, että jokainen kinkku on juhlapöydän arvoinen.

Kivikylän juhlapöydän keskus

Joulun aikaan Kivikylän Kotipalvaamon kinkut löytävät tiensä lukemattomiin suomalaisiin koteihin, tuoden mukanaan lämpimiä muistoja ja perinteitä. Kinkku on monelle perheelle juhlapöydän keskipiste, joka yhdistää sukupolvet ja luo uusia perinteitä. Kivikylän kinkku ei ole vain herkullinen aterian osa, vaan se on osa suomalaista jouluperinnettä, joka kertoo tarinaa laadusta, perheestä ja yhteisestä ajasta.

Kivikylän Kotipalvaamon sitoutuminen perinteiden vaalimiseen ja laadukkaan lihan tuottamiseen näkyy jokaisessa heidän valmistamassaan tuotteessa. Olipa kyseessä sitten joulukinkku tai muut lihaherkut, kuten makkarat, nakit tai lihapullat, Kivikylän aito maku ja perinteiden kunnioitus maistuvat jokaisessa suupalassa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti