Perinteestä innovaatioon
Kivikylän Kotipalvaamon juuret ulottuvat syvälle suomalaiseen maaperään ja perinteiseen lihankäsittelytaitoon. Vuosikymmenten aikana yritys on kasvanut pienestä perheyrityksestä merkittäväksi toimijaksi elintarviketeollisuudessa. Suomen Paras saunapalvi palkinnon myötä Kivikylä ei ainoastaan vakiinnuttanut asemansa markkinoilla, vaan myös asetti uuden standardin laadulle ja maulta. Tämä tunnustus toimi katalysaattorina, joka kannusti yritystä kehittämään tuotantoprosessejaan entistä vastuullisemmiksi ja innovatiivisemmiksi.
Palkinnon inspiroimana Kivikylä otti käyttöön uusia teknologioita ja menetelmiä, jotka mahdollistivat entistä tarkemman laadunvalvonnan ja tuoteturvallisuuden. Samalla yritys on pysynyt uskollisena perinteisille valmistusmenetelmille, kuten hitaalle savustusprosessille, joka antaa saunapalville sen ainutlaatuisen maun. Kivikylän sitoutuminen perinteiden ja modernin teknologian yhdistämiseen on luonut pohjan kestävälle kasvulle ja menestykselle.
Laadun ja kestävyyden edelläkävijä
Kivikylän Kotipalvaamo on aina asettanut laadun etusijalle, mutta Suomen Paras palkinnon jälkeen yritys on entisestään tiukentanut laatuvaatimuksiaan. Tämä on näkynyt niin raaka-aineiden valinnassa kuin valmistusprosessien kehittämisessä. Kivikylä on sitoutunut käyttämään vain parhaita kotimaisia raaka-aineita, ja se on tiivistänyt yhteistyötä paikallisten tuottajien kanssa varmistaakseen tuotteidensa jäljitettävyyden ja tuoreuden.
Kestävyys on toinen keskeinen teema, johon Kivikylä on panostanut voittaessaan maineikkaan palkinnon. Ympäristöystävälliset tuotantomenetelmät ja resurssien tehokas käyttö ovat olleet kehitystyön kulmakiviä. Kivikylän tehtaat ovat esimerkkejä siitä, miten lihantuotanto voi olla sekä laadukasta että ekologisesti kestävää. Tämä on mahdollistanut yrityksen kasvun ilman, että se on joutunut tinkimään arvoistaan tai laadustaan.