Kivikylän-logo

Lihatuotteiden valintaopas: Miksi valita Kivikylän kotimainen liha?

Kotimaisen lihan merkitys

Kun puhutaan laadukkaasta ruoasta, kotimaisuus on avainsana. Suomalaiset arvostavat yhä enemmän ruoan alkuperää, puhtautta ja tuotantotapoja. Kivikylän kotimainen liha on peräisin Lapin puhtaasta luonnosta, missä eläimet kasvatetaan vastuullisesti ja eettisesti. Kotimaisen lihan valitseminen on paitsi makuasia, myös ekologinen ja eettinen valinta. Kivikylän lihatuotteet ovat peräisin tehtaista, jotka noudattavat tiukkoja laatu- ja hygieniastandardeja, varmistaen näin parhaan mahdollisen tuotteen kuluttajalle.

Kivikylän lihatuotteiden valinnalla tuet suomalaista työtä ja taloutta. Yrityksen neljä tehdasta työllistävät noin 380 henkilöä, ja jokainen työntekijä on omistautunut tuottamaan parasta mahdollista laatua. Kun valitset Kivikylän, valitset tuotteita, jotka on valmistettu suurella sydämellä ja ammattitaidolla, perinteitä kunnioittaen.

Kivikylän laadun salaisuus

Kivikylän Kotipalvaamon lihatuotteiden laatu perustuu vuosikymmenten kokemukseen ja perinteisiin. Jari Laihosen isän perustama palvaamotoiminta on kasvanut ja kehittynyt, mutta perusarvot ovat pysyneet samoina: aitous, perinteet ja korkea laatu. Kivikylän lihatuotteet, kuten saunapalvit, makkarat ja lihapullat, valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista, jotka takaavat tuotteiden erinomaisen maun ja rakenteen.

Erityisesti Kivikylän saunapalvi on saanut tunnustusta laadustaan, voittaen Suomen Paras saunapalvi -palkinnon. Tämä kertoo paljon yrityksen sitoutumisesta korkeaan laatuun ja asiakkaiden arvostuksesta. Kivikylän lihatuotteet eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita, ja niiden valmistuksessa käytetään perinteisiä menetelmiä yhdistettynä nykyaikaiseen teknologiaan.

Kivikylän tuotevalikoima

Kivikylän Kotipalvaamon tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Lihatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy herkullisia makkaroita, nakeja ja lihapullia, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Euran pizzalassa valmistetut pizzat ovat puolestaan täydellinen valinta nopeaan herkutteluun, kun haluat nauttia laadukkaasta ja maistuvasta ateriasta ilman pitkää valmistusaikaa.

Jokainen tuote on valmistettu huolella ja ammattitaidolla, mikä näkyy ja maistuu lopputuloksessa. Kivikylän tuotteet ovat helppo ja nopea tapa tuoda kotimaisen lihan makua ja laatua osaksi päivittäistä ruokavaliota. Valitsemalla Kivikylän tuotteet voit olla varma, että ruokapöydässäsi on aina ensiluokkaista kotimaista lihaa.

Kivikylän vastuullisuus ja tulevaisuus

Kivikylän Kotipalvaamo ei ole pelkästään laadukkaiden lihatuotteiden valmistaja, vaan myös vastuullinen toimija elintarviketeollisuudessa. Yritys panostaa kestävään kehitykseen ja pyrkii jatkuvasti parantamaan toimintatapojaan ympäristön kannalta. Tämä tarkoittaa muun muassa energiatehokkuuden parantamista tehtaissa ja pakkausmateriaalien kierrätettävyyden huomioimista.

Kivikylän tulevaisuuden näkymät ovat valoisat, sillä yhä useampi kuluttaja arvostaa kotimaista laatua ja haluaa tukea suomalaista työtä. Kivikylän Kotipalvaamo jatkaa perinteidensä vaalimista ja innovatiivisten, maistuvien tuotteiden kehittämistä, jotta voimme nauttia korkealaatuisista lihatuotteista myös tulevaisuudessa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti