Kivikylän-logo

Tiinusuolattu porssaniska

Kivikylan Tiinusuolattu Porssaniska

Tiinusuolattu porsaanniska

Valmistusaika

n. 15

min
Kypsennysaika

n. 3 h + 15 min

Vaikeusaste

helppo

Reseptin ainekset:

  • n. 1 kg Kivikylän valmiiksi maustettu Tiinusuolattu porssaniska

Reseptin ohje:

  • Aseta Tiinusualattu porssa niska uunin kestävään astiaan.

  • Halutessasi voit laittaa lihan ympärille juureksia ja sipulin paloja ja valella hunajalla.

  • Peittele liha (ja mahdolliset juurekset) foliolla.

  • Anna lihan olla 3 tuntia 180 asteisessa uunissa (tai kauemmin, jos haluat siitä erittäin hajoavaa).

  • Tämän jälkeen voit leikata kypsän lihan sopiviksi paloiksi ja antaa sen jälkeen vielä ruskistua 15 min. uunissa ilman foliota.