Perinteisen palvauksen salaisuudet
Kivikylän Kotipalvaamon sydämessä sykkii perinteinen palvausmenetelmä, joka on säilynyt muuttumattomana sukupolvelta toiselle. Palvaus on vanha säilöntämenetelmä, jossa lihaa kypsennetään hitaasti savun ja lämmön avulla. Tämä prosessi ei ainoastaan säilö lihaa, vaan antaa sille myös ainutlaatuisen maun ja aromin, joka erottaa suomalaisen lihan muista. Kivikylän palvaus perustuu tarkoin valittuihin raaka-aineisiin ja pitkäaikaiseen käsityöperinteeseen, joka takaa tuotteiden korkean laadun.
Palvauksen aikana liha saa makunsa puhtaasta savusta ja tarkkaan valvotusta lämpötilasta. Kivikylän Kotipalvaamon lihat palvataan perinteisin menetelmin, jossa käytetään vain parhaita kotimaisia raaka-aineita. Tämä käsityöläisyyden taito näkyy jokaisessa palassa, joka leikataan ja palvataan Lapin tehtaassa. Kivikylän lihatuotteet ovat tunnettuja niiden aitoudesta ja perinteiden kunnioittamisesta, mikä tekee niistä erityisen suosittuja kuluttajien keskuudessa.
Laadun takeena Kivikylän käsityö
Kivikylän Kotipalvaamon lihatuotteiden laatu perustuu paitsi perinteiseen palvausmenetelmään, myös käsityötaidon korkeaan arvostukseen. Jokainen tuote valmistetaan huolella ja ammattitaidolla, mikä takaa sen, että lihan maku ja rakenne ovat aina ensiluokkaisia. Kivikylän Kotipalvaamon työntekijät ovat alansa ammattilaisia, jotka ymmärtävät käsityön merkityksen laadukkaan lopputuloksen saavuttamisessa.
Kivikylän Kotipalvaamon lihatuotteet eivät ole vain herkullisia, vaan ne kertovat myös tarinaa suomalaisesta lihantuotannosta ja käsityöperinteestä. Yrityksen neljä tehdasta, joista jokainen keskittyy omaan erikoisalaansa, takaavat tuotteiden monipuolisuuden ja laadun. Olipa kyseessä sitten Huittisten makkaratalon valmistamat makkarat, Säkylän tehtaan lihapullat tai Euran pizzalan herkulliset pizzat, Kivikylän käsityö näkyy ja maistuu jokaisessa tuotteessa.
Kivikylän tuotteiden ainutlaatuinen maku
Kivikylän Kotipalvaamon tuotteiden ainutlaatuinen maku on seurausta vuosikymmenten aikana hioutuneesta palvausosaamisesta. Suomalaisen lihan laatu yhdistettynä perinteiseen palvaustekniikkaan luo makuelämyksiä, jotka erottuvat selvästi markkinoilla olevista muista lihatuotteista. Kivikylän lihatuotteet ovat saaneet tunnustusta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, mikä todistaa suomalaisen käsityön arvon ja laadun.
Kivikylän Kotipalvaamon tuotteet ovat saavuttaneet suosiota niiden aitouden ja perinteitä kunnioittavan valmistusprosessin ansiosta. Vuonna 1995 myönnetty Suomen Paras saunapalvi -palkinto on vain yksi esimerkki yrityksen saavuttamasta menestyksestä. Kivikylän tuotteet eivät ainoastaan maistu hyvältä, vaan ne myös edustavat suomalaista elintarviketuotantoa parhaimmillaan.