Kivikylän-logo

Kivikylän Kotipalvaamo: Laadun ja perinteen tae

Kivikylän perinteet elintarviketuotannossa

Kivikylän Kotipalvaamo on suomalaisen elintarviketeollisuuden sydämessä, jossa perinteet ja laatu kulkevat käsi kädessä. Yrityksen juuret ulottuvat 1970-luvun loppuun, jolloin palvaamisen taito siirtyi sukupolvelta toiselle. Tämä perintö on säilynyt vahvana ja näkyy edelleen jokaisessa valmistetussa tuotteessa. Kivikylän tuotteet, kuten makkara, nakit ja lihapullat, ovat saaneet mainetta niiden aitouden ja korkean laadun ansiosta.

Yrityksen kasvu on ollut huomattavaa, ja nykyään Kivikylän Kotipalvaamo työllistää noin 380 henkilöä ja toimii neljässä eri tehtaassa. Jokainen tehdas keskittyy omiin erikoisuuksiinsa, mutta yhteistä niille on sitoutuminen perinteiden vaalimiseen ja parhaan mahdollisen laadun takaamiseen. Kivikylän tehtaissa valmistetut tuotteet ovatkin tunnettuja ympäri Suomen niiden makuelämysten ja perinteisen valmistustavan vuoksi.

Laadunvalvonta ja innovaatio Kivikylän toiminnassa

Kivikylän Kotipalvaamon menestys ei ole sattumaa, vaan se on tulosta tinkimättömästä laadunvalvonnasta ja jatkuvasta innovaatiosta. Jokainen tuotantoprosessin vaihe, alkaen raaka-aineiden valinnasta aina lopputuotteen pakkaamiseen, on tarkoin valvottu. Tämä varmistaa, että kuluttajille tarjotaan vain parasta. Lisäksi Kivikylä panostaa jatkuvasti uusien tuotteiden kehittämiseen, jotta perinteiset maut säilyvät, mutta ne vastaavat myös nykypäivän kuluttajien odotuksiin.

Yrityksen palkitut saunapalvit ja muut lihatuotteet ovat esimerkkejä siitä, miten perinteitä voidaan yhdistää nykyaikaiseen tuotekehitykseen. Kivikylän Kotipalvaamo onkin osoittanut, että perinteinen käsityö ja moderni teknologia voivat kulkea käsi kädessä, tuottaen tuloksena tuotteita, jotka kunnioittavat menneisyyttä mutta katsovat rohkeasti tulevaisuuteen.

Kivikylän tuotteiden monipuolisuus

Kivikylän Kotipalvaamon tuotevalikoima on laaja ja kattaa monenlaiset lihatuotteet, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Eri tehtaissa valmistuvat tuotteet, kuten laadukkaat leikkeleet, herkulliset pizzat ja perinteiset lihapullat, ovat kaikki valmistettu samoilla periaatteilla: aitoudella ja ammattitaidolla. Kivikylän tuotteet ovatkin tuttu näky suomalaisissa kodeissa, ja ne ovat voittaneet kuluttajien luottamuksen vuosien varrella.

Lapin tehtaassa valmistuvat palvilihat ja Huittisten makkaratalon tuotteet ovat vain esimerkkejä siitä, miten Kivikylä on onnistunut yhdistämään perinteisen valmistustavan ja modernin elintarviketuotannon. Säkylän ja Euran tehtaiden tuotteet täydentävät valikoimaa, tarjoten kuluttajille monipuolisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Kivikylän tuotteet ovatkin osoitus siitä, että laatu ja perinne voivat kulkea käsi kädessä, tuottaen samalla monipuolisia ja maistuvia elintarvikkeita.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti