Kivikylän-logo

Kivikylän Kotipalvaamon menestystarina: Isältä pojalle

Perinteiden voima ja aitous

Lapin sydämessä, Kivikylässä, alkoi tarina, joka on vuosikymmenten saatossa kasvanut yhdeksi suomalaisen elintarviketuotannon menestystarinoista. Kivikylän Kotipalvaamo on perheyritys, joka on säilyttänyt perinteiset valmistusmenetelmät ja aitouden, mikä maistuu jokaisessa tuotteessa. Vuosien varrella, perheen isältä pojalle siirtyneet taidot ja salaiset reseptit ovat olleet avainasemassa yrityksen kasvussa ja kehityksessä.

Yrityksen perustaja aloitti palvaamotoiminnan 1970-luvun lopulla, ja vuosien saatossa Kivikylän Kotipalvaamo on kasvanut pienestä palvaamosta merkittäväksi toimijaksi Suomen elintarviketeollisuudessa. Jari Laihosen ottaessa ohjat käsiinsä, hän onnistui viemään perheyrityksen toimintaa eteenpäin innovatiivisesti, kuitenkin perinteitä kunnioittaen.

Laadun ja makuelämysten takaajana

Kivikylän Kotipalvaamon tuotteet ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta ja erinomaisesta mausta. Vuonna 1995 yritys palkittiin Suomen Parhaan saunapalvin tittelin saavuttamisesta, mikä on vain yksi esimerkki siitä, miten laatu ja maku ovat olleet yrityksen toiminnan ytimessä alusta asti. Jokainen tuote, olipa kyseessä sitten makkarat, nakit tai lihapullat, valmistetaan huolella ja ammattitaidolla.

Laadunvalvonta ja tuotekehitys ovat keskeisessä roolissa Kivikylän Kotipalvaamon menestyksessä. Neljässä modernissa tehtaassa – Lapissa, Huittisissa, Säkylässä ja Eurassa – työskentelee noin 380 ammattilaista, jotka varmistavat, että jokainen tuote täyttää sekä kuluttajien että lainsäädännön tiukat vaatimukset. Tämä takaa sen, että Kivikylän Kotipalvaamon tuotteet ovat aina ensiluokkaisia.

Kasvun askelia ja tulevaisuuden näkymiä

Kivikylän Kotipalvaamon kasvutarina on ollut vaikuttava. Ensimmäisen työntekijän palkkaamisesta lähtien yritys on laajentunut ja monipuolistunut. Nykyään neljä tehdasta tuottavat laajan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat niin perinteisten herkkujen kuin nykyaikaisten makuelämysten kysyntään. Yrityksen tulevaisuuden näkymät ovat valoisat, sillä perinteiden ja innovaation yhdistäminen luo pohjan kestävälle kasvulle ja menestykselle.

Kivikylän Kotipalvaamo on esimerkki siitä, miten perheyritys voi kasvaa ja menestyä sukupolvelta toiselle. Jari Laihosen johdolla yritys on säilyttänyt perinteisen palvaamisen taidon ja laajentanut toimintaansa vastaamaan nykypäivän kuluttajien tarpeita. Tulevaisuudessa yritys aikoo jatkaa laadukkaiden ja maistuvien tuotteiden tarjoamista suomalaisille kotitalouksille, samalla kun se kunnioittaa ja vaalii perinteitään.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti