Kivikylän-logo

Suomalaisen joulukinkun valmistuksen taito – Kivikylän Kotipalvaamon opissa

Joulukinkun valmistuksen perinteet Kivikylässä

Joulun aikaan suomalaiset kodit täyttyvät herkullisten tuoksujen ja perinteiden lämmöstä. Erityisen tärkeässä roolissa on joulukinkku, jonka valmistuksessa Kivikylän Kotipalvaamo on omaksunut vuosikymmenten aikana syvällistä osaamista. Kivikylän Kotipalvaamon juuret ulottuvat 1970-luvun loppuun, jolloin perinteinen palvaustoiminta alkoi Lapin Kivikylässä. Tänä päivänä Kivikylän Kotipalvaamo yhdistää perinteisen palvaustaidon nykyaikaiseen tuotantoon, varmistaen, että jokainen joulukinkku on valmistettu huolella ja ammattitaidolla.

Kivikylän Kotipalvaamon joulukinkut ovat tunnettuja niiden aitoudesta ja laadusta. Valmistusprosessi alkaa huolellisella raaka-aineiden valinnalla, jossa korostetaan kotimaista lihan alkuperää ja tuoreutta. Palvausperinteitä kunnioittaen joulukinkut saavat makunsa perinteisestä savustusmenetelmästä, joka tuo esiin lihan parhaat aromit. Kivikylän Kotipalvaamon kinkut ovatkin joulupöydän kruunu, joka tuo yhteen perheen ja ystävät nauttimaan yhdessäolon hetkistä.

Laadukkaan joulukinkun valmistusprosessi

Kivikylän Kotipalvaamon joulukinkun valmistus on tarkkaan hiotun prosessin tulos. Alkaen lihan valikoinnista, jokainen vaihe on suunniteltu tuottamaan parasta mahdollista lopputulosta. Lihan leikkaus ja esivalmistelu tehdään Lapin tehtaalla, jossa ammattitaitoiset lihamestarit varmistavat, että jokainen kinkku vastaa korkeita laatuvaatimuksia. Tämän jälkeen kinkut siirtyvät palvaukseen, missä ne saavat ainutlaatuisen makunsa perinteisiä menetelmiä kunnioittaen.

Palvausprosessi on sydän Kivikylän Kotipalvaamon joulukinkun valmistuksessa. Pitkä ja hidas savustus antaa kinkulle sen mehevän rakenteen ja syvän savuaromin, joka on suomalaisen joulupöydän keskipiste. Kivikylän Kotipalvaamon kinkut eivät sisällä lisäaineita, ja niiden valmistuksessa käytetään vain parhaita kotimaisia raaka-aineita. Tämä takaa, että jokainen suupala on puhdasta nautintoa, joka kunnioittaa suomalaista ruokaperinnettä.

Kivikylän Kotipalvaamon sitoutuminen laatuun

Kivikylän Kotipalvaamo on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen vain parasta. Tämä näkyy kaikessa toiminnassa, aina raaka-aineiden hankinnasta valmiiden tuotteiden toimitukseen asti. Yrityksen neljä tehdasta, joista jokainen on erikoistunut tietyntyyppiseen tuotantoon, mahdollistavat korkealaatuisten lihatuotteiden valmistuksen. Kivikylän Kotipalvaamon noin 380 työntekijää ovat kaikki omistautuneita käsityöläisiä, jotka ymmärtävät laadun merkityksen ja perinteiden vaalimisen.

Laatu on Kivikylän Kotipalvaamon toiminnan kulmakivi, ja se on huomioitu myös joulukinkkujen valmistuksessa. Jokainen kinkku tarkastetaan huolellisesti, ja vain parhaat päätyvät asiakkaiden joulupöytiin. Kivikylän Kotipalvaamon palkinnot, kuten Suomen Paras saunapalvi, ovat osoitus siitä, että yrityksen sitoutuminen laatuun kantaa hedelmää ja tunnustetaan laajasti. Joulukinkku Kivikylän Kotipalvaamolta onkin enemmän kuin herkullinen aterian osa – se on osa suomalaista jouluperinnettä, joka on valmistettu rakkaudella ja ammattitaidolla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti