Kivikylän-logo

Ylikypsä vai murea? Löydä oma suosikkisi Kivikylän Kotipalvaamon joulukinkuista

Joulun juhlahetkiin sopiva kinkku

Joulu on perinteiden aikaa, ja yksi rakastetuimmista perinteistä on joulukinkun valinta ja valmistus. Kivikylän Kotipalvaamon valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto, oli sitten haussa ylikypsä tai murea kinkku. Ylikypsä kinkku on perinteinen valinta, joka tuo pöytään tutun ja turvallisen makuelämyksen. Sen pitkä kypsennysaika takaa mehevän ja helposti leikattavan lopputuloksen, joka sopii erinomaisesti suomalaiseen makuun.

Toisaalta murea kinkku on modernimpi vaihtoehto, joka on saavuttanut suosiota erityisesti niiden keskuudessa, jotka arvostavat suussa sulavaa rakennetta ja intensiivisiä makuja. Kivikylän Kotipalvaamon murea kinkku on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista, ja sen valmistuksessa on käytetty perinteisiä palvausmenetelmiä, jotka tuovat esiin lihan parhaat puolet.

Kivikylän laatu ja perinteet

Kivikylän Kotipalvaamon juuret ulottuvat 1970-luvun lopulle, ja vuosikymmenten aikana kertynyt tietotaito näkyy jokaisessa tuotteessa. Joulukinkut valmistetaan Lapin tehtaalla, jossa lihan leikkaus ja palvaus suoritetaan käsityönä, perinteitä kunnioittaen. Tämä takaa sen, että jokainen kinkku on laadukas ja täynnä aitoja makuja, jotka ovat peräisin puhtaasta suomalaisesta luonnosta.

Kivikylän Kotipalvaamon joulukinkut ovat saaneet kiitosta niin kotikeittiöissä kuin ammattilaistenkin keskuudessa. Vuonna 1995 myönnetty Suomen Paras saunapalvi -palkinto on vain yksi osoitus siitä, että Kivikylän sitoutuminen laatuun ja perinteiden vaalimiseen kantaa hedelmää. Valitsemalla Kivikylän kinkun voit olla varma, että joulupöytäsi kruunataan parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitse oma suosikkisi

Kun joulun odotus alkaa, on aika miettiä, millainen kinkku tänä vuonna päätyy juhlapöytään. Kivikylän Kotipalvaamon valikoimasta löydät varmasti oman suosikkisi. Olipa valintasi ylikypsä tai murea, voit luottaa siihen, että saat laadukkaan ja herkullisen kinkun, joka on valmistettu suurella sydämellä ja ammattitaidolla.

Kivikylän Kotipalvaamon asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan kinkun. Heidän vinkkiensä avulla voit valmistaa joulukinkun, joka hivelee makunystyröitä ja jättää lämpimät muistot pitkäksi aikaa. Käy tutustumassa valikoimaan ja tee joulustasi entistä maistuvampi Kivikylän Kotipalvaamon joulukinkun avulla.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti