Kivikylän-logo

Kivikylän Kotipalvaamo: Työllistäjänä Lounais-Suomessa

Elintarviketeollisuuden merkitys Lounais-Suomen alueelle

Kivikylä on tunnettu nimi Lounais-Suomen elintarviketeollisuudessa, ja sen vaikutus alueen työllisyyteen on merkittävä. Perinteiset tuotantomenetelmät ja korkea laatu ovat luoneet yritykselle vankan maineen, joka houkuttelee työntekijöitä laajalti. Alueen taloudellinen hyvinvointi on osittain kiitollisuudenvelassa näille työpaikoille, jotka tarjoavat monipuolisia uramahdollisuuksia ja edistävät paikallista osaamista.

Elintarviketuotannon lisäksi Kivikylä on sitoutunut kestävään kehitykseen ja paikallisen yhteisön tukemiseen. Tämä näkyy muun muassa siinä, miten yritys on investoinut moderniin tuotantoteknologiaan ja työntekijöidensä koulutukseen. Tällainen vastuullinen toiminta ei ainoastaan paranna tuotteiden laatua, vaan myös vahvistaa alueen taloutta ja luo uusia työpaikkoja.

Kivikylän Kotipalvaamon panos työllistäjänä

Kivikylän Kotipalvaamo on kasvanut vuosien saatossa merkittäväksi työllistäjäksi Lounais-Suomessa. Yrityksen neljä tehdasta tarjoavat työtä noin 380 henkilölle, mikä on huomattava määrä paikallisessa mittakaavassa. Työntekijät ovat yrityksen sydän, ja heidän ammattitaitonsa on avainasemassa korkealaatuisten tuotteiden valmistuksessa.

Yrityksen perustamisesta lähtien on panostettu työntekijöiden hyvinvointiin ja ammatilliseen kehitykseen. Kivikylän Kotipalvaamo on esimerkki siitä, miten perheyrityksen arvot voivat yhdistyä menestyksekkäästi moderniin liiketoimintaan ja työllistämiseen. Yrityksen kasvu ja sen myönteiset vaikutukset alueen työmarkkinoihin ovat osoitus pitkäjänteisestä ja vastuullisesta yrityskulttuurista.

Kivikylän tuotteiden laatu ja perinteet

Kivikylän Kotipalvaamon tuotteet ovat tunnettuja niiden aitoudesta ja perinteitä kunnioittavasta valmistustavasta. Makkaroista, nakeista ja lihapullista löytyy paikallisen ruokakulttuurin syvin olemus, joka on säilytetty vuosikymmenten ajan. Tämä perinteiden vaaliminen on yksi syy, miksi yritys on onnistunut luomaan niin vahvan aseman markkinoilla.

Laadukkaat raaka-aineet ja huolellinen käsityö takaavat, että jokainen tuote vastaa kuluttajien korkeita odotuksia. Kivikylän Kotipalvaamon sitoutuminen laatuun näkyy myös siinä, miten se on vuosien varrella palkittu useilla alan tunnustuksilla. Tämä korostaa yrityksen merkitystä paitsi työllistäjänä myös laadukkaan suomalaisen ruoan lähettiläänä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti