Kivikylän-logo

Kivikylän Kotipalvaamon historia ja suomalaisen joulukinkun perinteet

Kivikylän Kotipalvaamon juuret

Lapin sydämessä sijaitseva Kivikylän Kotipalvaamo on suomalaisen lihaperinteen vaalija, jonka juuret ulottuvat 1970-luvun loppuun. Tuolloin perustajan isä aloitti palvaamotoiminnan, joka on vuosien saatossa kasvanut ja kehittynyt. Jari Laihonen, nykyinen omistaja ja toimitusjohtaja, on jatkanut isänsä työtä ja vienyt Kivikylän Kotipalvaamon uusiin korkeuksiin perustamalla yrityksen vuonna 1992.

Yrityksen kasvu on ollut huomattavaa, ja nykyään Kivikylän Kotipalvaamo työllistää noin 380 henkilöä ja toimii neljässä eri tehtaassa. Kivikylän perinteet näkyvät ja maistuvat kaikissa tuotteissa, olipa kyseessä sitten makkara, nakki, lihapulla tai muu lihaherkku. Aitous ja perinteiden kunnioitus ovat olleet toiminnan kulmakiviä alusta asti.

Suomalaisen joulukinkun perinteet

Joulukinkku on suomalaisen joulupöydän kruunu, ja sen valmistuksessa noudatetaan vuosisatoja vanhoja perinteitä. Kivikylän Kotipalvaamo on omistautunut näiden perinteiden vaalimiseen, tuoden jokaiseen suomalaiseen kotiin palan aitoa joulun taikaa. Joulukinkun valmistus alkaa huolellisesta lihan valinnasta ja jatkuu perinteisillä palvausmenetelmillä, jotka takaavat makuelämyksen, joka on vertaansa vailla.

Kivikylän Kotipalvaamon joulukinkut ovat tunnettuja niiden laadusta ja makuprofiilista, joka saavutetaan pitkäaikaisella osaamisella ja perinteitä kunnioittavalla valmistusprosessilla. Joulun aikaan Kivikylän tehtailla onkin erityisen kiireistä, kun suomalaiset valmistautuvat juhlimaan joulua perinteisen kinkun kera.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
WhatsApp

Ajankohtaista

Uusi rouskuvan ruokaisa kesäsalaatti!!

Mäkitalon farmin salaattia ja Kivikylän GLUTEENITTOMIA lihapyöryköitä, täydellistä!! Palvarin lihapullasalaattia löydät palvelutiskeiltämme, Kivikylän tehtaanmyymälöistä sekä toriautoistamme. https://www.kivikylan.fi/tuotteet/muut/palvarin-lihapullasalaatti/

LUE LISÄÄ »

Kysyttävää?

Lähetä Meille Viesti