Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Wangin Herkkusienihärkä

Kiinalaista kotiruokaa QingTianin kokkikoulun
mestari Ye gou huanin oppien mukaan.

Reseptin ohje:

1. Suikaloi naudanfile.
2. Sekoita kaikki paitsi perunajauho astiaan ja anna lihan tekeytyä seoksessa puoli tuntia.
3. Sekoita joukkoon perunajauho.
4. Kiehauta vettä kattilassa. Lisää lihat kiehuvaan veteen. Sekoita hiljalleen. Hauduta kunnes lihan väri muuttuu vaaleaksi.
5. Kaada vesi pois.
6. Huuhdo lihat kylmällä vedellä ja kuivaa lihat.

Paista kuumalla pannulla vihannekset öljyssä. Lisää paistinpannulle n. 3dl vettä. Mausta vihannekset ja lisää lihat. Paista hetki seosta. Suurusta maizenalla hieman.

Jaa mediassa

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Käyttöehdot  |  Palvelun toteutus: JPmedia