Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Syyspata

Herkullisia makuja hiljaa haudutellen.

Reseptin ohje:

Kuumenna syvä kasari tai pata liedellä. Lisää
hieman öljyä ja voita. Kuullota pilkottua sipulia. 
Lisää pilkotut sienet ja pilkottua aamiaispekonia.

Sekoita joukkoon patalihat ja ruskista kunnolla.
Ripottele suolaa, pippuria, muutama maustepippuri
ja kaksi laakerinlehteä.

Lisää lihalientä niin että lihat peittyvät. Nosta pata uuniin ja
hauduta kannen alla n. 100 asteessa kolme tuntia.

Lisää lihalientä tarvittaessa niin että lihat ovat peittyneinä koko haudutuksen ajan.

Lisää pilkotut perunat ja porkkanat pataan.

Hauduta vielä noin 45 min. Suurusta hieman
Maizenalla jos haluat. Voit myös halutessasi lisätä kermaa tai smetanaa.

Jaa mediassa

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Käyttöehdot  |  Palvelun toteutus: JPmedia