Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Kiireettömän Rimpsuluut

Reseptin ohje:

Lämmitä uuni noin 150 asteeseen.
Mausta Rimpsuluut suolalla ja pippurilla.
Ruskista Rimpsuluut pannulla tilkassa öljyä.
Nosta Rimpsuluut isoon pataan. Sekoita
kastikeainekset ja kaada Rimpsuluiden päälle.
Pilko reiluiksi paloiksi sipuli, selleri, porkkanat, valkosipuli
ja omenat ja ruskista pannulla.
Lisää vihannekset pataan.
Kaada paistinpannuun noin 1 plo punaviiniä, sekoita ja lisää
pataan.
Nosta pata 150 asteiseen uuniin noin 2,5 tunniksi.
Nosta kypsät luut tarjoiluvadille tai lautaselle.
Siivilöi pataan jäänyt liemi.
Suurusta liemestä kastike lihalle maissitärkkelyksellä.
Tarjoa kasvikset lisäkkeenä lihan kanssa.

Jaa mediassa

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Käyttöehdot  |  Palvelun toteutus: JPmedia