Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Grillatut porsaan ulkofileepihvit & kesäinen kasvismix

Tarjoa porsaan ulkofileepihvit kesäisen kasvismixin kera. Halutessasi voit lisätä annokseen nokareen créme fraichea kastikkeeksi.

Reseptin ohje:

Ota grillattavat pihvit hyvissä ajoin, noin kaksi tuntia ennen grillausta, huoneenlämpöön lämpiämään. Lihan kypsennyksessä on erittäin tärkeää, että liha ei ole kylmä - tällöin lihasnesteet tihkuvat ulos kypsennettäessä ja lopputulos on kuiva ja mauton. Kuumenna grilli maltilla sopivaksi. Grilli on valmis, kun hiilet eivät enää hehku punaisena. Jos grilli on liian kuuma, lihat palavat pinnalta ja jäävät raaoiksi sisältä.

Paloittele kaikki kasvikset haluamaasi muotoon, mutta kuitenkin suurehkoiksi paloiksi.

Pane kasvispalat muovipussiin ja kaada kasviksille porsaan pihveissä ollut Kivikylän herkullinen marinadikastike.

Pidä pussin suusta kiinni ja sekoittele kasvikset ja marinadi. Anna maustua hetken.

Pane maustetut kasvikset uunivuokaan 200 °C uuniin noin 20 min (tällä välin grilli ehtii sopivaan lämpötilaan).

Kun grilli on valmis, grillaa possu molemmin puolin niin, että se saa kauniin värin ja liha on mehukkaan kypsää. Hyvä tapa tarkistaa lihan kypsyys on seurata lihasnestettä: Kun lihasneste tihkuu kirkkaana pihvin pinnalle, niin liha on kypsä.

Jaa mediassa

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Käyttöehdot  |  Palvelun toteutus: JPmedia