Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Chili con carne

Teksasilaista perinneruokaa Kivikylän tyyliin.

Reseptin ohje:

Ota iso pata. Kuori ja silppua sipulit. Paloittele Lemon-chili nakit. Kuullota sipulit. Ruskista käristeliha ja nakit kevyesti. Lisää pataan tomaattipyree ja tomaattimurska. Mausta valkosipulilla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää pataan punaviini.

Pane kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen noin tunnin verran. Lisää papupurkkien sisältö ja sweet chili kastike ja kiehauta. Lisää vettä, jos seos näyttää liian paksulta.

Tähän asti voit valmistaa etukäteen. Tarkista maku huolellisesti ja laita tarvittaessa mausteita.

Lisää annokseen tarjoiltaessa ruokalusikallinen smetanaa tai ranskankermaa. Tarjoile vaalean leivän, nachojen ja riisin kera.

Jaa mediassa

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Käyttöehdot  |  Palvelun toteutus: JPmedia