Kivikylan Kotipalvaamo Oy

Perinteistä tsekkiläistä suomalaisesta lihasta, Bronjan luutonta kylkeä viikonlopuksi!

Kivikylän pesunkestävän böömiläisen Bronjan helppo valmistusvinkki luuttomalle kyljelle.

Tee luuttoman kyljen nahkaan viiltoja.

Valele oman maustemakusi mukaan koko kylki suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja sipulilla.

 

Laita uuniastian pohjalle hiukkasen vettä ja asettele kylki nahaton puoli ylöspäin veden päälle.

Peitä uuniastia foliolla.

 

Anna kyljen muhia uunissa 150 asteessa noin 2 tuntia. Voit antaa sen muhia kauemminkin, jotta saat siitä varmasti ylikypsää. Muhinnan jälkeen voit ottaa vielä folion pois ja antaa kyljelle väriä antamalla sen olla vielä hiukan aikaa uunissa.

 

Tarjoile lanttu- tai perunamuhennoksen kera.

Jaa mediassa

Copyright Kivikylän Kotipalvaamo Oy  |  Käyttöehdot  |  Palvelun toteutus: JPmedia